Ontspan

Ontspannen: losmaken wat gespannen is, door afleiding tot rust laten komen.

woordenboek Dikke Van Dale

Topsporters weten het als geen ander: tegenover training staat rust en ontspanning. Nou zijn weinigen van ons topsporter, maar tegelijk zitten we in een tijdperk van alleen maar ‘doorgaan’ en gedragen we ons als een soort topsporter. Werk, relatie, familie, sporten, er moet van alles, even dit, even dat, alles kan nog tussendoor en wanneer gunnen we onszelf rust? Het lichaam is bijzonder gemaakt, het heeft een functie gemaakt voor actie en een functie voor rust. Maar veel mensen staan continu in actie en daar kan ons lichaam slecht tegen.

De lekkerste snack is
tijd voor jezelf.

We gaan slechter slapen, er ontstaan tekorten in vitamines en mineralen, er kunnen zich chronische ziekten ontwikkelen en we worden moe. We gunnen onszelf weinig tijd om even te ‘suffen’, vaak gaat de TV aan, maar zorgt dat echt voor ontspanning? Nemen we de tijd om eens even echt met onszelf te zijn? Sommige mensen zeggen: “als ik de hond uitlaat, dan heb ik even tijd voor mezelf”. Maar de hond uitlaten is tijd voor ontspanning van de hond en geen tijd voor jezelf. Niks doen, echt even niks doen, kunnen we dat wel? Er zijn diverse manieren om meer of beter te ontspannen.

Voeding4FIT gaat met jou op zoek waar jij ontspanning kunt vinden en even voor jezelf kunt zorgen. Ontspannen is een krachtig middel om jezelf fit te voelen.

Toe aan een kennismakingsgesprek?

Neem vandaag nog contact op.

Wat anderen zeggen:

Ik heb het contact met Erika als zeer prettig ervaren. Er is goed geluisterd naar mijn klachten en een adequaat voorstel gedaan voor een test. De materialen voor het testen waren snel in huis en na de uitslag had ik vlot een mooi behandelplan van Erika in huis. Deze is doorgenomen en ik heb de benodigde supplementen en andere aanvullingen handig zelf kunnen bestellen. De resultaten zijn voor mij heel fijn. Ik ben heel blij dat ik contact heb opgenomen met Erika van Voeding4FIT!

Erika is een prettig en toegankelijk persoon. Via een vragenlijst en persoonlijke gesprekken komt ze tot de essentie en kan daarop een persoonlijk advies uitbrengen.

Dat doet ze deskundig en goed onderbouwd met een uitgebreid schema. Ze houdt de vinger aan de pols en staat je bij met advies en goede raad.

Na een eerste vrijblijvende kennismaking heb ik een consult bij Erika Vlasman gehad en dit verliep erg prettig. Erika heeft veel begrip voor de specifieke problemen waar ik mee zit zoals botontkalking en allergische reacties op voedingsmiddelen. Haar kennis van voedingssupplementen en ook van bestanddelen van de voeding is heel groot. Zij heeft voor mij een uitgebreid advies geschreven. Dit advies gaat over de supplementen die goed voor mij zijn en ook over de juiste voeding ivm met mijn allergische reactie op voedingsmiddelen. Ik ben er blij mee.